Aktualitātes / 2020.gada pirmie bērniņi SIA “Preiļu slimnīca” Dzemdību nodaļā
Rolands Naglis
Rolands Naglis

2020.gada pirmie bērniņi SIA “Preiļu slimnīca” Dzemdību nodaļā

2020. gadā 1. janvārī SIA “Preiļu slimnīca” Dzemdību nodaļā pirmā nākusi pasaulē daiļā dzimuma pārstāve, vārdā Sofija, kuras māmiņa pie mums mērojusi ceļu no Rēzeknes novada. Apsveicam ģimeni un vēlam veselību, mīlestību un dzīvesprieku mazajai Sofijai!

Gads iesācies skaisti, pirmās 6 mūsu Dzemdību nodaļā izvēlējušās dzimt apburošās meitenes, kam seko arī brašie zēni.

Savukārt, mūsu,  Preiļu novada, pirmais jaundzimušais nāca šai pasaulē 4.janvārī. Mamma un tētis meitiņai izvēlējās dot burvīgu vārdiņu – Sindija! “Drīzi nāksim pakaļ arī brālītim, vai arī māsiņai”, noteic mamma Dana, pavadot ciemiņus un mīlīgi skaujot savu meitiņu. SIA “Preiļu slimnīca” valdes priekšsēdētāja, dzemdību nodaļas vadītājs un virsmāsa sveic jaunos vecākus un jauko mazulīti! (skat. foto)

Sākot ar 2020.gadu SIA “Preiļu slimnīca” aizsāk jauku tradīciju, katrs 50. dzimušais bērniņš mūsu Dzemdību nodaļā tiks īpaši sumināts. Kā arī joprojām turpinās akcija “Mazuļa dārgumu lāde” katram jaundzimušajam, kuras saturs pildīts ar dažādiem labumiem gan māmiņai, gan mazulim.

Labumus nodrošina bērnu produkcijas pārstāvji Latvijā – Weleda veikaliņš, Sudocrem, SIA KOTRYNA, Bella un Happy, Topfer, Pampers, BabyNest, Amarilla Baby, Aiko-woodworks un aicināti arī citi pievienoties šai jaukajā akcijā. Paldies Jums par atsaucību un uz turpmāku sadarbību!

 

Lai brīnišķīgi maģisks mums 2020. gads!

Omenta

Pievieno komentāru

Nav komentāru
Комментариев пока нет, будьте первым.

Добавить комментарий

Slimnīcas aktuālā
informācija

Aktualitātes