Aktualitātes / Visas kategorijas / Jaunumi / 2023.gadā Preiļu slimnīcas Dzemdību nodaļā pasaulē nākuši 349 bērniņi
Maija Krasnā
Maija Krasnā

2023.gadā Preiļu slimnīcas Dzemdību nodaļā pasaulē nākuši 349 bērniņi

2023.gadā Preiļu slimnīcas Dzemdību nodaļā pasaulē nākuši 349 bērniņi – 159 meitenītes un 190 puisīši.

Visvairāk mazulīšu sagaidīts janvārī un jūnijā. Visvairāk meiteņu piedzimis janvārī – 23 un visvairāk puiku piedzimis augustā – 23.

Preiļu slimnīcas dzemdību nodaļā bērniņus laist pasaulē izvēlas ne tikai māmiņas no Preiļiem un tuvākās apkārtnes, bet ierodas ģimenes arī no citām tuvākām un tālākām pilsētām. Par to ir patiess prieks!

Kopš SIA “Preiļu slimnīcā” tiek veikti SPKC pacientu ziņotās pieredzes mērījumi (PREM), ar mērķi noskaidrot dzemdību pakalpojumu kvalitāti Latvijas slimnīcās, mēs aktīvi sekojam līdzi aptaujas rezultātiem par māmiņu pieredzi mūsu Dzemdību nodaļā un un strādājam, lai pēc iespējas uzlabotu dzemdību pieredzi māmiņām Preiļu slimnīcā. Aptauja ir anonīma, tā palīdz noskaidrot dzemdību pieredzi slimnīcā, uzkrāt to un atbilstoši pilnveidot kopējo mātes un bērna aprūpi.

Es tur jutos droši un zināju, ka par mani parūpēsies vēl jo vairāk, jo tā bija dzemdību nodaļa.

Mums ir patiesi liels prieks dzirdēt atsauksmes par mūsu darbu. Liels paldies visiem, kuri ir piedalās un sniedz ieskatu savā dzemdību pieredzē.

Ļoti laba pieredze Preiļu slimnīcā, tika veikta ķeizara operācija, attieksme no personāla ļoti laba, profesionāla. Esmu ļoti apmierināta.

Kopumā māmiņas atzinīgi vērtē pozitīvo atmosfēru dzemdību nodaļā, profesionālo un laipno un atbildīgo speciālistu attieksmi.

Novēlam bērniņiem un viņu ģimenēm stipru veselību un neizmērojamu mīlestību!

Omenta

Pievieno komentāru

Nav komentāru
Комментарии отключены.
Slimnīcas aktuālā
informācija

Aktualitātes