PRIVĀTUMA POLITIKA

Jūsu personas datu apstrādes mērķis – iesniegtās informācijas apstrāde un/vai pārbaude

Tiesiskais pamats Jūsu personas datu apstrādei ir pārzinim tiesību aktos noteikto uzdevumu, ko veic sabiedrības interesēs vai īstenojot pārzinim likumīgi piešķirtās oficiālās pilnvaras, izpilde (Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta e) apakšpunkts).

Personas datu iespējamie saņēmēji:

  • Pārziņa nolīgtie datu apstrādātāji: SIA "ASSISTENTIS", SIA "DATAMED", SIA "MEDITEC"
  • Pēc nepieciešamības: citi pārziņa nolīgtie datu apstrādātāji, Nacionālais veselības dienests, citas valsts iestādes.

Jūsu personas dati tiks glabāti ne ilgāk kā 5 gadus pēc informācijas sniegšanas.

Informējam, ka Jums kā datu subjektam ir tiesības:

1.pieprasīt pārzinim piekļūt Jūsu kā datu subjekta apstrādātajiem personas datiem, lūgt neprecīzo personas datu labošanu vai dzēšanu, iesniedzot pamatojumu Jūsu lūgumam, likumā noteiktajos gadījumos lūgt Jūsu personas datu apstrādes ierobežošanu, kā arī iebilst pret apstrādi,

2.Iesniegt sūdzību par nelikumīgu Jūsu personas datu apstrādi Datu valsts inspekcijā.

 

Ar pilnu privātuma politikas dokumneta saturu varat iepazīties zemāk pievienotajā failā.

Aktualitātes

13
Novembris
SIA “Preiļu slimnīca” iegādājusies Norvēģijā ražotu slingu.
1
Novembris
Klāt ir novembris, tātad arī jauns mēnesis māmiņu skolā. Nāc un kļūsti zinošāka! Aicinām arī tētus. Nodarbības notiek katru novembra otrdienu plkst.10:00. 05.11. - GRŪTNIECĪBA (ginekologa lekcija un pirmsdzemdību vingrošana ar fizioterapeitiem);
21
Oktobris
Šī gada 23.oktobrī tiks organizēta veselības profilakses diena Pelēču kultūras namā. 
9
Oktobris
Mūsu mākslas telpā jauna izstāde! Darbus uzbūruši "Saules skola" audzēkņi, kuri iedvesmojušies no Latgales ainavas un dabas dailes. Darbi tapuši eļļas tehnikā. 
30
Septembris
Šodien saņēmām ar sirsnību darinātus siltus zābaciņus mazuļiem, kas dzims SIA "Preiļu slimnīca" Dzemdību nodaļā!  Iestājoties vēsajam laikam, kādas čaklas rociņas rūpējas par mūsu jaundzimušajiem.  SIA "Preiļu slimnīca" saka sirsnīgu paldies Lāsmai!
18
Septembris
Šī gada 9.oktobrī Preiļu novada Pelēču pagasta ciemā Ārdavā notiks  Veselības profilakses diena, lai pievērstu iedzīvotāju uzmanību insulta riskiem un tā ietekmes faktoriem.  Uz veselības profilakses dienu tiek aicināts ikviens Preiļu novada, Latvijas iedzīvotājs.