PRIVĀTUMA POLITIKA

Jūsu personas datu apstrādes mērķis – iesniegtās informācijas apstrāde un/vai pārbaude

Tiesiskais pamats Jūsu personas datu apstrādei ir pārzinim tiesību aktos noteikto uzdevumu, ko veic sabiedrības interesēs vai īstenojot pārzinim likumīgi piešķirtās oficiālās pilnvaras, izpilde (Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta e) apakšpunkts).

Personas datu iespējamie saņēmēji:

  • Pārziņa nolīgtie datu apstrādātāji: SIA "ASSISTENTIS", SIA "DATAMED", SIA "MEDITEC"
  • Pēc nepieciešamības: citi pārziņa nolīgtie datu apstrādātāji, Nacionālais veselības dienests, citas valsts iestādes.

Jūsu personas dati tiks glabāti ne ilgāk kā 5 gadus pēc informācijas sniegšanas.

Informējam, ka Jums kā datu subjektam ir tiesības:

1.pieprasīt pārzinim piekļūt Jūsu kā datu subjekta apstrādātajiem personas datiem, lūgt neprecīzo personas datu labošanu vai dzēšanu, iesniedzot pamatojumu Jūsu lūgumam, likumā noteiktajos gadījumos lūgt Jūsu personas datu apstrādes ierobežošanu, kā arī iebilst pret apstrādi,

2.Iesniegt sūdzību par nelikumīgu Jūsu personas datu apstrādi Datu valsts inspekcijā.

 

Ar pilnu privātuma politikas dokumneta saturu varat iepazīties zemāk pievienotajā failā.

PĒDĒJIE JAUNUMI

18
Septembris
Šī gada 9.oktobrī Preiļu novada Pelēču pagasta ciemā Ārdavā notiks  Veselības profilakses diena, lai pievērstu iedzīvotāju uzmanību insulta riskiem un tā ietekmes faktoriem.  Uz veselības profilakses dienu tiek aicināts ikviens Preiļu novada, Latvijas iedzīvotājs.
18
Septembris
SIA "Preiļu slimnīca" māmiņu skolas apmeklētājiem, topošajiem un jaunajiem vecākiem pieejamas grāmatas “Gribu būt māmiņa” un “Gribu būt tētis”.   
16
Septembris
SIA ''Preiļu slimnīca" rehabilitācijas nodaļas struktūrvienībā Varakļānos darba laika izmaiņas no 1.oktobra. Pieņemšanas laiks sākot ar 1.oktobri:

JAUTĀJIET MUMS