PRIVĀTUMA POLITIKA

Jūsu personas datu apstrādes mērķis – iesniegtās informācijas apstrāde un/vai pārbaude

Tiesiskais pamats Jūsu personas datu apstrādei ir pārzinim tiesību aktos noteikto uzdevumu, ko veic sabiedrības interesēs vai īstenojot pārzinim likumīgi piešķirtās oficiālās pilnvaras, izpilde (Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta e) apakšpunkts).

Personas datu iespējamie saņēmēji:

  • Pārziņa nolīgtie datu apstrādātāji: SIA "ASSISTENTIS", SIA "DATAMED", SIA "MEDITEC"
  • Pēc nepieciešamības: citi pārziņa nolīgtie datu apstrādātāji, Nacionālais veselības dienests, citas valsts iestādes.

Jūsu personas dati tiks glabāti ne ilgāk kā 5 gadus pēc informācijas sniegšanas.

Informējam, ka Jums kā datu subjektam ir tiesības:

1.pieprasīt pārzinim piekļūt Jūsu kā datu subjekta apstrādātajiem personas datiem, lūgt neprecīzo personas datu labošanu vai dzēšanu, iesniedzot pamatojumu Jūsu lūgumam, likumā noteiktajos gadījumos lūgt Jūsu personas datu apstrādes ierobežošanu, kā arī iebilst pret apstrādi,

2.Iesniegt sūdzību par nelikumīgu Jūsu personas datu apstrādi Datu valsts inspekcijā.

 

Ar pilnu privātuma politikas dokumneta saturu varat iepazīties zemāk pievienotajā failā.

Aktualitātes

21
Oktobris
Svētdien, 24. oktobrī, no plkst. 9.00 līdz plkst. 12.00 Preiļu slimnīcā būs iespēja veikt vakcināciju pret Covid-19. Iepriekš nav nepieciešams veikt pierakstu. Līdzi jābūt personu apliecinošam dokumentam!
20
Oktobris
Sakarā ar ieviestajiem ierobežojumiem Preiļu slimnīcas ikdienas darba procesā un pacientu plūsmā, ir veiktas izmaiņas pacientu iekļūšanai Dzemdību nodaļā.
20
Oktobris
SVARĪGA INFORMĀCIJA DZEMDĪBU NODAĻAS PACIENTIEM! Sakarā ar valstī izsludināto ārkārtas situāciju, dzemdību nodaļā ģimenes dzemdības ir atceltas! Nodaļā atrodas tikai grūtniece bez pavadošās personas. Lūgums, sekot līdzi aktuālajai informācijai! Par visām veiktajām izmaiņām tiks sniegta informācija!
19
Oktobris
Olga Jakovļeva ir fizikālās un rehabilitācijas medicīnas ārsts stažieris, absolvējusi Latvijas Universitāti, Rīgas Stradiņa Universitāti un Sanktpēterburgas Medicīnas Akadēmiju, šobrīd Rīgas Stradiņa universitātē ir fizikālas un reabilitācijas medicīnās ārste rezidente.
18
Oktobris
Vakardien, Preiļu slimnīcas Dzemdību nodaļā 17. oktobrī, plkst. 12.42 pasaulē nāca puisītis Tomass. Mazulītis piedzima 3 kg 550 grami smags un 56 cm garš.
18
Oktobris
Ārsta prakses psihiatrijā un neiroloģijā dakteris Valdis Katkevičs no 1.11.2021. līdz 30.11.2021. pacientus nepieņems! Lūgums, sekot līdzi aktuālajai informācijai!