PRIVĀTUMA POLITIKA

Jūsu personas datu apstrādes mērķis – iesniegtās informācijas apstrāde un/vai pārbaude

Tiesiskais pamats Jūsu personas datu apstrādei ir pārzinim tiesību aktos noteikto uzdevumu, ko veic sabiedrības interesēs vai īstenojot pārzinim likumīgi piešķirtās oficiālās pilnvaras, izpilde (Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta e) apakšpunkts).

Personas datu iespējamie saņēmēji:

  • Pārziņa nolīgtie datu apstrādātāji: SIA "ASSISTENTIS", SIA "DATAMED", SIA "MEDITEC"
  • Pēc nepieciešamības: citi pārziņa nolīgtie datu apstrādātāji, Nacionālais veselības dienests, citas valsts iestādes.

Jūsu personas dati tiks glabāti ne ilgāk kā 5 gadus pēc informācijas sniegšanas.

Informējam, ka Jums kā datu subjektam ir tiesības:

1.pieprasīt pārzinim piekļūt Jūsu kā datu subjekta apstrādātajiem personas datiem, lūgt neprecīzo personas datu labošanu vai dzēšanu, iesniedzot pamatojumu Jūsu lūgumam, likumā noteiktajos gadījumos lūgt Jūsu personas datu apstrādes ierobežošanu, kā arī iebilst pret apstrādi,

2.Iesniegt sūdzību par nelikumīgu Jūsu personas datu apstrādi Datu valsts inspekcijā.

 

Ar pilnu privātuma politikas dokumneta saturu varat iepazīties zemāk pievienotajā failā.

Aktualitātes

29
Septembris
❤️Šodien visā pasaulē tiek atzīmēta Pasaules Sirds diena. SIA „Preiļu slimnīca” aicina iedzīvotājus pievērst uzmanību sirds veselībai, īpaši pašreizējās pandēmijas laikā rūpes par savu sirdi ir kļuvušas svarīgākas kā jebkad agrāk.❤️  
10
Septembris
🧡Aizvadīta Vispasaules fizioterapijas diena, kura katru gadu tiek atzīmēta 8.septembrī. Par godu šai dienai visā Latvijā tiek aktualizēta fizioterapijas būtiskā nozīme cilvēka veselības, kustīguma un neatkarības saglabāšanā.  
9
Septembris
SIA "Preiļu slimnīca" poliklīnikas ēkā šonedēļ durvis vērusi kafejnīca.
Kafenīca aicina baudīt maltīti gan SIA "Preiļu slimnīca" darbiniekus, gan arī apmeklētājus.
1
Septembris
Pēdējais vasaras mēnesis Preiļu dzemdību nodaļā bijis visai ražens, pasaulē nākuši 40 bērniņi. 👶Šogad kopā jau 301 jaundzimušais, par kuriem priecājas gan viņu laimīgie vecāki, gan arī mediķi.