PRIVĀTUMA POLITIKA

Jūsu personas datu apstrādes mērķis – iesniegtās informācijas apstrāde un/vai pārbaude

Tiesiskais pamats Jūsu personas datu apstrādei ir pārzinim tiesību aktos noteikto uzdevumu, ko veic sabiedrības interesēs vai īstenojot pārzinim likumīgi piešķirtās oficiālās pilnvaras, izpilde (Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta e) apakšpunkts).

Personas datu iespējamie saņēmēji:

  • Pārziņa nolīgtie datu apstrādātāji: SIA "ASSISTENTIS", SIA "DATAMED", SIA "MEDITEC"
  • Pēc nepieciešamības: citi pārziņa nolīgtie datu apstrādātāji, Nacionālais veselības dienests, citas valsts iestādes.

Jūsu personas dati tiks glabāti ne ilgāk kā 5 gadus pēc informācijas sniegšanas.

Informējam, ka Jums kā datu subjektam ir tiesības:

1.pieprasīt pārzinim piekļūt Jūsu kā datu subjekta apstrādātajiem personas datiem, lūgt neprecīzo personas datu labošanu vai dzēšanu, iesniedzot pamatojumu Jūsu lūgumam, likumā noteiktajos gadījumos lūgt Jūsu personas datu apstrādes ierobežošanu, kā arī iebilst pret apstrādi,

2.Iesniegt sūdzību par nelikumīgu Jūsu personas datu apstrādi Datu valsts inspekcijā.

 

Ar pilnu privātuma politikas dokumneta saturu varat iepazīties zemāk pievienotajā failā.

Aktualitātes

17
Maijs
Arī šogad saņēmām iepriecionošu ziņu no Loopiņš. ar vēlmi sveikt bērniņu, kas dzimis neapaļā skaitlī. Rokdarbniece Sabīne šogad izvēlējusies sveikt 131. dzimušo bērniņu Preiļu dzemdību nodaļā, savukārt pērn tas bija 299.jaundzimušais. Gan šajā, gan pagājušajā gadā Loopiņš.
14
Maijs
31.maijā SIA "Preiļu slimnīca" Konferenču telpā laika posmā no plkst. 8.00 līdz 12.00 būs iespēja ziedot asinis.   Ja vēlies kļūt par donoru, līdzi ņem pasi vai ID karti un bankas konta numuru. 
13
Maijs
Māsu profesija nezaudē savu aktualitāti un nozīmīgumu jebkuros laikos, arī tagad, kad pasauli piemeklējusi pandēmija māsu darbs ir vitāli svarīgs.
5
Maijs
SIA “Preiļu slimnīca” aicina darbā Sabiedrisko attiecību speciālistu uz nenoteiktu laiku (pilna slodze).   Darba pienākumi:
30
Aprīlis
Pirms gaidāmajām maija brīvdienām, no 1. līdz 4.