PRIVĀTUMA POLITIKA

Jūsu personas datu apstrādes mērķis – iesniegtās informācijas apstrāde un/vai pārbaude

Tiesiskais pamats Jūsu personas datu apstrādei ir pārzinim tiesību aktos noteikto uzdevumu, ko veic sabiedrības interesēs vai īstenojot pārzinim likumīgi piešķirtās oficiālās pilnvaras, izpilde (Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta e) apakšpunkts).

Personas datu iespējamie saņēmēji:

  • Pārziņa nolīgtie datu apstrādātāji: SIA "ASSISTENTIS", SIA "DATAMED", SIA "MEDITEC"
  • Pēc nepieciešamības: citi pārziņa nolīgtie datu apstrādātāji, Nacionālais veselības dienests, citas valsts iestādes.

Jūsu personas dati tiks glabāti ne ilgāk kā 5 gadus pēc informācijas sniegšanas.

Informējam, ka Jums kā datu subjektam ir tiesības:

1.pieprasīt pārzinim piekļūt Jūsu kā datu subjekta apstrādātajiem personas datiem, lūgt neprecīzo personas datu labošanu vai dzēšanu, iesniedzot pamatojumu Jūsu lūgumam, likumā noteiktajos gadījumos lūgt Jūsu personas datu apstrādes ierobežošanu, kā arī iebilst pret apstrādi,

2.Iesniegt sūdzību par nelikumīgu Jūsu personas datu apstrādi Datu valsts inspekcijā.

 

Ar pilnu privātuma politikas dokumneta saturu varat iepazīties zemāk pievienotajā failā.

Aktualitātes

27
Marts
Atbilstoši Veselības ministrijas 2020. gada 25.
27
Marts
📋Nacionālais veselības dienests (NVD) informē, ka turpmāk iedzīvotāji, kuri nodevuši analīzes COVID-19 infekcijas noteikšanai un to rezultāts būs negatīvs, informāciju saņems un varēs apskatīt E-veselības portālā, savukārt, pozitīva rezultāta gadījumā joprojām da
26
Marts
Lai pasargātu pacientus un mediķus no iespējamas inficēšanās ar COVID-19, ņemot vērā epidemioloģisko situāciju valstī, līdz ārkārtējās situācijas beigām būs daļēji ierobežoti veselības aprūpes pakalpojumi gan valsts, gan privātajās ārstniecības iestādēs.
26
Marts
Valsts kanceleja izveidojusi tīmekļvietni "covid19.gov.lv", kur iedzīvotāji varēs rast atbildes uz visbiežāk uzdotajiem jautājumiem un tālruņa numuriem saistībā ar COVID-19 infekcijas uzliesmojumu un tā radīto ietekmi dažādās jomās.
23
Marts
Informējam, ka pacientiem valsts apmaksātu COVID-19 analīžu veikšanai pēc iepriekšēja pieraksta ir iespēja ar savu automašīnu doties uz citiem analīšu nodošanas punktiem ārpus Rīgas. Iepriekš piezvanot un pierakstoties pa tālruni 8303.