PRIVĀTUMA POLITIKA

Jūsu personas datu apstrādes mērķis – iesniegtās informācijas apstrāde un/vai pārbaude

Tiesiskais pamats Jūsu personas datu apstrādei ir pārzinim tiesību aktos noteikto uzdevumu, ko veic sabiedrības interesēs vai īstenojot pārzinim likumīgi piešķirtās oficiālās pilnvaras, izpilde (Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta e) apakšpunkts).

Personas datu iespējamie saņēmēji:

  • Pārziņa nolīgtie datu apstrādātāji: SIA "ASSISTENTIS", SIA "DATAMED", SIA "MEDITEC"
  • Pēc nepieciešamības: citi pārziņa nolīgtie datu apstrādātāji, Nacionālais veselības dienests, citas valsts iestādes.

Jūsu personas dati tiks glabāti ne ilgāk kā 5 gadus pēc informācijas sniegšanas.

Informējam, ka Jums kā datu subjektam ir tiesības:

1.pieprasīt pārzinim piekļūt Jūsu kā datu subjekta apstrādātajiem personas datiem, lūgt neprecīzo personas datu labošanu vai dzēšanu, iesniedzot pamatojumu Jūsu lūgumam, likumā noteiktajos gadījumos lūgt Jūsu personas datu apstrādes ierobežošanu, kā arī iebilst pret apstrādi,

2.Iesniegt sūdzību par nelikumīgu Jūsu personas datu apstrādi Datu valsts inspekcijā.

 

Ar pilnu privātuma politikas dokumneta saturu varat iepazīties zemāk pievienotajā failā.

Aktualitātes

27
Maijs
17. jūnijā SIA "Preiļu slimnīca" Konferenču telpā laika posmā no plkst. 8.00 līdz 12.00 būs iespēja ziedot asinis. Ja vēlies kļūt par donoru, līdzi ņem pasi vai ID karti un bankas konta numuru. 
26
Maijs
"Māmiņu skolas" nodarbības. Nodarbību tēmas:
20
Maijs
SIA "Preiļu slimnīca" dzemdību nodaļā sagaidīts šī gada 150. mazulis - meitenīte vārdā Paulīna.❤️ Mazo dāmīti mājās ar nepacietību gaida 2 braši brāļi, mīļa māsa un tētis.
6
Maijs
Aicinām sievietes veikt savlaicīgu krūts dziedzeru profilaktisko pārbaudi - 16.maijā. Mobilais digitāla