PRIVĀTUMA POLITIKA

Jūsu personas datu apstrādes mērķis – iesniegtās informācijas apstrāde un/vai pārbaude

Tiesiskais pamats Jūsu personas datu apstrādei ir pārzinim tiesību aktos noteikto uzdevumu, ko veic sabiedrības interesēs vai īstenojot pārzinim likumīgi piešķirtās oficiālās pilnvaras, izpilde (Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta e) apakšpunkts).

Personas datu iespējamie saņēmēji:

  • Pārziņa nolīgtie datu apstrādātāji: SIA "ASSISTENTIS", SIA "DATAMED", SIA "MEDITEC"
  • Pēc nepieciešamības: citi pārziņa nolīgtie datu apstrādātāji, Nacionālais veselības dienests, citas valsts iestādes.

Jūsu personas dati tiks glabāti ne ilgāk kā 5 gadus pēc informācijas sniegšanas.

Informējam, ka Jums kā datu subjektam ir tiesības:

1.pieprasīt pārzinim piekļūt Jūsu kā datu subjekta apstrādātajiem personas datiem, lūgt neprecīzo personas datu labošanu vai dzēšanu, iesniedzot pamatojumu Jūsu lūgumam, likumā noteiktajos gadījumos lūgt Jūsu personas datu apstrādes ierobežošanu, kā arī iebilst pret apstrādi,

2.Iesniegt sūdzību par nelikumīgu Jūsu personas datu apstrādi Datu valsts inspekcijā.

 

Ar pilnu privātuma politikas dokumneta saturu varat iepazīties zemāk pievienotajā failā.

Aktualitātes

24
Janvāris
SIA "Preiļu slimnīca" mākslas telpā (poliklīnikas 2.stāvs) lielformāta foto darbu izstāde "Latgales ainava", kas tika veltīta Latvijas simtgadei. Iedvesmojoši fotostāsti ar mūsu Latgales dabas ainavām, kas iemūžinātas dažādos gadalaikos.  
23
Janvāris
Aicinām sievietes veikt savlaicīgu krūts dziedzeru profilaktisko pārbaudi. Mobilais digitālais mamogrāfs ir īpaši aprīko
9
Janvāris
Slimību profilakses un kontroles centrs gripas epidēmijas sākumu izsludināja no 2019. gada 11. decembra.
7
Janvāris
Bērns ir mīlestība, kas kļuvusi redzama. /Novalis/ ❤️